مشخصات یک سیستم علوفه هیدروپونیک استاندارد: در استاندارد بودن دستگاه تولید علوفه باید نوع سینی کشت علوفه هیدروپونیک، قفسه های کشت و سیستم آبیاری و کنترل کننده مرکزی را در نظر گرفت. در ادامه این موضوع را بیشتر باز می کنیم.
برای تولید علوفه برای کشت علوفه هیدروپونیک باید موارد زیر رعایت شود
- آماده سازی محیط مورد نظر
- نور مصنوعی با استفاده از لامپ های فلیوروسنت
- تنظیم رطوبت و دما
- تهویه مناسب به روش های مختلف
هزینه اولیه برای راه اندازی دستگاه کشت علوفه هیدروپونیک اگرچه کمی گران است اما با توجه با پایان کار و بازدهی بالای این محصول و همچنین کشت و تولید مداوم و شرایط بسیار عالی تولید علوفه بدون هیچ گونه آفت و بیماری بهترین راهه حل برای کشاورزان و دامداران است
همچنین قیمت علوفه هیدروپونیک بسیار مناسب و با صرفه است چون از 1 کیلوگرم بذر می توان 10 تا 12 کیلو گرم علوفه در مدت 6 و 7 روز برداشت کرد.
برای آگاهی دقیق از هزینه کشت علوفه به روش هیدروپونیک با کارشناسان ما تماس برقرار کنید
مزایای سیستم علوفه هیدروپونیک
- زیاد شدن ظرفیت تولیدات دامی
- افزایش باروری و چند قلو زایی دام ها
- زیاد شدن وزن دام
- کاهش مصرف آب
- توانایی کاشت و برداشت علوفه تازه در تمامی فصول ساز
محاسبه قیمت علوفه هیدروپونیک
برای تعیین قیمت تمام شده علوفه هیدروپونیک انتخاب سیستم کشت و استاندارد بسیار مهم است، چرا که در غیر این صورت عدد های بدست آمده می تواند از قیمت واقعی علوفه فاصله داشته باشد و این به دلیل هزینه های پنهانی است که سیستم به تولید کننده علوفه ی هیدروپونیک تحمیل میکند.
انتخاب سیستم علوفه هیدروپونیک استاندارد باعث می شود پارامترهای مورد نیاز گیاهان به خوبی تامین می شود و ایجاد بازدهی بالا می شود
در این سیستم استاندارد به ازای هر کیلو بذر میانگین تولید علوفه هیدروپونیک بین 7 تا 10 کیلوگرم علوفه تازه تولید می شود و برای محاسبه قیمت تمام شده علوفه، لازم است قیمت هر کیلو بذر خریداری شده را به عدد 7 و 10 تقسیم کرد ( میزان علوفه تولیدی ) و سپس عدد بدست امده را با میانگین هزینه نیروی کار+ برق + اب مصرفی برای هر کیلو علوفه جمع کرد.